La Terrasseta

La Terrasseta és un festival feminista de música, cinema i arts de carrer de referència al sud de Catalunya, a Tarragona, que va néixer al 2011 amb l’objectiu de crear un espai de trobada, reivindicar els valors comunitaris i gaudir de la cultura. Des d’aleshores s’ha celebrat cada setembre de forma ininterrompuda, en el marc de les festes de Santa Tecla, ocupant l’espai públic i, en concret, el Parc Saavedra de Tarragona com àgora per conviure, fer xarxa i comunitat entre col·lectius i veïnes.


La Terrasseta és un festival d’estiu amb més de 10 anys de trajectòria a Tarragona que es vincula al territori i que aposta per nous talents emergents i per la música independent. És un festival de descobriment en el que tenim la sort d’estar acompanyades per un públic fidel i compromès amb el projecte.


Destaca per tenir una programació amb jornades temàtiques com la Terrasseta meets Jamaica, la Terrasseta feminista o el dia que es dedica especialment al circ.


Allò cultural és també polític. Conscientment La Terrasseta aposta per una programació com a mínim, paritària entre dones i identitats de gènere dissident i homes, amb l’objectiu de fer visibles nous referents i apostar per la pluralitat artística.


També s’ha consolidat com un festival feminista, impulsat per un nucli gestor format en un 90% per dones, identitats de gènere dissident i persones migrades, fet que ens posiciona com un dels pocs festivals del país gestionat per una majoria de dones. Una manera de reivindicar-nos com a referents en la cultura i la música, tant a dalt com a darrera els escenaris, per tal que proliferin més formats així.


En definitiva, més de 10 anys de territori, cultura i feminisme.


Celebrem-nos i compartim la cultura des de la diversitat!

Benvingudes a la nostra terrasseta!


La Terrasseta © Tots els drets reservats. 2022.