aida baneres

Aida Bañeres

Programadora musical i de cinema, i Dj Lupe

@aidalupe


 

Col.leccionista de vinils, melòmana i curiosa de la cultura i l’art, sóc la programadora musical i de cinema de La Terrasseta. Amb el meu alter ego Dj Lupe, m’he encarregat de fer ballar als tarragonins i tarragonines algunes nits de La Terrasseta durant més d’una dècada.

Quan no em dedico a pensar i descobrir propostes per portar a La Terrasseta, treballo a Fira de Tàrrega i en altres projectes com a creativa i comunicadora audiovisual. Anteriorment, he treballat al Festival Doc’n’roll de Londres, British Summer Festival, Festival REC, Festival Minipop, Black Music Festival i Canet Rock, entre d’altres.
Feliç de compartir camí i aventures amb un equip amb molt talent, consciència i que cuida les persones i estima el territori.

Núria Tarragó

Programadora de circ


 

Sóc una apassionada de la música i de ballar-la en totes les seves modalitats si és possible i, sinó… ho faig possible. M’embarco en aquesta aventura aportant l’altre element que em mou, el risc. I el circ com jo, són pur risc.

Sóc llicenciada en Sociologia per la UAB i Màster en Gestió Cultural per la UOC. M’he format en la vessant educativa, participativa i transformadora de la cultura, actualment sóc programadora cultural a l’Ateneu Popular 9 barris. La meva trajectòria ha estat vinculada a la programació i la dinamització en espais de cultura de proximitat de Barcelona. En el terreny associatiu, em vaig iniciar en entitats d’educació en el lleure i actualment estic vinculada a col.lectius feministes.

Mercè Vallverdú

Gestió d’espais i infraestructura


 

Multidisciplinar i motivada són dues paraules que em descriuen. Actualment formo part de La Terrasseta amb la tasca de gestió d’espais i infraestructura. La meva experiència en festivals i esdeveniments culturals prové principalment de la iMAGInada, l’associació cultural de Tarragona amb la qual porto col·laborant la última dècada.
De professió educadora social fins ara, però en aquest moments encaminada i capficada amb el disseny gràfic. Soc amant de la música, de les acrobàcies aèries (a la qual cosa també dedico bona part del meu temps) i del bon humor!

Guadalupe Puentes

Dissenyadora d’espai


 

Inquieta i curiosa sóc la decoradora i il.luminadora de La Terrasseta. M’apassiona tot el que tingui a veure amb les arts escèniques i, concretament, amb les instal.lacions escenogràfiques i lumíniques. Crec que la vida és un viatge ple d’aprenentatges i aventures que sumen a ser qui som. La meva, m’ha dut a trepitjar diferents racons del món com Uruguai, Xile, Argentina i Barcelona.

Abans d’arribar a La Terrasseta he col.laborat amb diversos espectacles com a vestuarista, tècnica d’il·luminació, escenògrafa i fotògrafa. També he estat directora d’art per a diverses companyies de teatre, dansa i grups de música i he trepitjat el món de la televisió i el cinema col·laborant amb diferents productores.

Francesc Perella

Gestió de personal


 

Culinquiet, amb la maleta preparada, amant de les emocions fortes, de provar coses noves i de l’adrenalina. Ara mateix treballant en un parc d’aventura temporalment per tenir suficients diners per pagar-me els meus somnis i passions. Tímid social, obert en confiança, serà la meva quarta terrasseta i espero que aquesta reunió anual no falti mai. Bona gent, bon ambient, dies especials sempre. Espero compartir bons moments amb tots els qui ens vingueu a veure.

Glòria Balada

Tècnica en igualtat de gènere


 

Appassionata de la vida i sobretot de la gent amb qui comparteixo camí vital, cada passa donada plegades és un regal, gràcies!

M’encanta parar, escoltar i observar tot allò que m’envolta per extreure al màxim de cada moment ja que sóc molt conscient que tots compten. Visc feliç enredada sempre en “mil fregaos culturals” de Tarragona, fent-hi de voluntària i sentint-me orgullosa de compartir vida laboral i personal amb les companyes de El Far Cooperatiu, un projecte transformador i compromès amb la ciutat.

A La Terrasseta em trobareu sempre amb un somriure d’orella a orella, oberta i disposada a resoldre allò que necessiteu i, gairebé segur, feinejant al ritme del temazo que estigui sonant en aquell moment. En aquesta edició m’incorporo com a Tècnica en igualtat de gènere per coordinar i tenir cura de l’equip de persones que fan possible el festival.

Viola Melega

Producció


Sóc mediadora intercultural especialitzada en producció de concerts, festivals i contractació artística.

Tinc una gran vocació per a la gestió cultural, en particular en el marc de la música, i un enfocament global a l’hora de desenvolupar projectes locals i internacionals.

Em tornen boja els tambors i la world music, sobretot la d’arrel afro a Sud-amèrica i per això hi he viatjat moltes vegades, per a conèixer els seus orígens i aprendre a tocar.

Gràcies a les meves experiències personals a l’estranger, tinc molta facilitat en relacionar-me amb persones de contextos diferents, mentre que les experiències professionals han marcat les meves habilitats d’organització i logística. En definitiva, m’encanta que tothom sàpiga el que hagi de fer el dia de l’esdeveniment.

Em motiva treballar en coordinació amb un equip on hi ha suport mutu i estic sempre oberta a noves aventures artístiques.

La Terrasseta © Tots els drets reservats. 2022.