logo_color_laterrasseta_ver_100ANYS
s200_aida.ba_eres_argil_s

Aida Bañeres

50% Direcció i Programació musical i de cinema 50% Dj Lupe

Col·leccionista de vinils, melòmana i curiosa de la cultura i l’art, sóc la programadora musical i de cinema de La Terrasseta. Amb el meu alter ego Dj Lupe, m’he encarregat de fer ballar als tarragonins i tarragonines algunes nits de La Terrasseta durant aquests 10 anys. Sóc la fundadora i m’encarrego de la direcció del festival, tasca que m’agrada compartir, ja que em sento més còmoda amb una estructura cooperativa i envoltada d’un gran equip.

 

Quan no em dedico a pensar i descobrir propostes per portar a La Terrasseta, treballo a Fira de Tàrrega, al Festival de Cinema Rec de Tarragona i com a creativa i comunicadora audiovisual. Anteriorment, he treballat al Festival Doc’n’roll de Londres, British Summer Festival, Festival Minipop, Black Music Festival i Canet Rock, entre d’altres.

xavi

Xavier Vallverdú

Numeritos

Pianista, per tot allò que tingui música m’hi enredareu; tant me fa dalt que baix de l’escenari, davant els focos o a la cara oculta per defensar la cultura. I per complementar, els números i la lògica són les meves aportacions a La Terrasseta: de la comptabilitat a la producció, de la coordinació d’equip a la gestió de barra, el que calgui per fer-la possible.

Aporto coneixements en la gestió d’esdeveniments i en el sector musical. Compto amb l’experiència de més de 500 concerts a nivell internacional i dirigeixo el segell discogràfic Coopula des del 2015. També aporto coneixements tècnics en programació web i solucions on-line (d’enginyeria de telecomunicacions) i en gestió d’empreses.

FB_IMG_1626419156930

Guadalupe Puentes

Dissenyadora d’espai

Inquieta i curiosa sóc la decoradora i iluminadora de La Terrasseta. M’apassiona tot el que tingui a veure amb les arts escèniques i, concretament, amb les instal·lacions escenogràfiques i lumíniques. Crec que la vida és un viatge ple d’aprenentatges i aventures que sumen a ser qui som. La meva, m’ha dut a trepitjar diferents racons del món com Uruguai, Xile, Argentina i Barcelona.

Abans d’arribar a La Terrasseta he col·laborat amb diversos espectacles com a vestuarista, tècnica d’il·luminació, escenògrafa i fotògrafa. També he estat directora d’art per a diverses companyies de teatre, dansa i grups de música i he trepitjat el món de la televisió i el cinema col·laborant amb diferents productores.

Núria Tarragó

Programadora de circ

Sóc una apassionada de la música, i de ballar-la en totes les seves modalitats si és possible i, sinó… ho faig possible. M’embarco en aquesta aventura aportant l’altre element que em mou, el risc. I el circ com jo, són pur risc.

Sóc llicenciada en Sociologia per la UAB i Màster en Gestió Cultural per la UOC. M’he format en la vessant educativa, participativa i transformadora de la cultura, actualment sóc programadora cultural a l’Ateneu Popular 9 barris. La meva trajectòria ha estat vinculada a la programació i la dinamització, en espais de cultura de proximitat de Barcelona. En el terreny associatiu, em vaig iniciar en entitats d’educació en el lleure, i actualment estic vinculada a col.lectius feministes.

WhatsApp Image 2021-07-20 at 14.50.11

Francesc Perella

Gestió de personal

Culinquiet, amb la maleta preparada, amant de les emocions fortes, de probar coses noves i de l’adrenalina. Ara mateix treballant en un parc d’aventura el temps suficient per tenir suficients diners per pagar-me els meus somnis i passions. Timit social, obert en confiança, sera la meva quarta terrasseta i espero que aquesta reunio anual no falti mai. Bona gent, bon ambient, dies especials sempre. Espero compartir bons moments amb tots els qui ens vingueu a veure.